Pärm kange alkoholi valmistamiseks.
Kääritamiseks võtta 7 kg suhkrut ja nii palju sooja vett, et täituks 25 liitrit.
Käärib 5 päeva, kangusprotsent 17 %.
Veel võimalusi kanguseks:
6kg suhkurt – 21L = kokku 25L
14% – 2-3 päeva
7kg suhkurt – 20L = kokku 25L
17% – 4-5 päeva
Kääritamiseks võtta 7 kg suhkrut ja nii palju sooja vett, et täituks 25 liitrit.
Käärib 5 päeva, kangusprotsent 17 %.
Veel võimalusi kanguseks:
6kg suhkurt – 21L = kokku 25L
14% – 2-3 päeva
7kg suhkurt – 20L = kokku 25L
17% – 4-5 päeva
weight | 0.000000 |
Sarnased tooted
Süsi on mõeldud vee ja alkoholi puhastuseks.
Tootekood: VA040
, Laoseis: Tellimisel
8,54 €
Kuni 25 L veinile, kui vein selgeks ei lähe.
Tootekood: VA030
, Laoseis: Tellimisel
3,25 €