Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne.
Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned,
2. pese 3-4 korda,
3. jäta 5 tunniks vette likku,
4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit,
5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed.
Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 1545KJ/365kcal
Rasv 4,6g
millest küllastunud rasvhapped 0,8g
Süsivesikud 62,1g
millest suhkur 5,4g
Kiudaineid 11,6g
Valk 18,8g
Sool 0g
Sarnased tooted
Tootekood: 4743165000275
, Laoseis: Tellimisel
2,14 €
Tootekood: 4743165005805
, Laoseis: Tellimisel
5,00 €
Tootekood: 4027400436464
, Laoseis: Tellimisel
10,20 €