Tootegrupid

Panko paneerimise helbed, Lobo, 200g

Laoseis: Tellimisel
Hind:
2,54 €
Õhline, kerge ja helbeline paneerimisjahu Panko. Hea asendus peenele riivsaia purule.
Panko sobib paneerimiseks nii köögiviljadele, mereandidele kui lihale.

Kasutamine:
Piserda pankole pisut vett, maitsesta krevetid(vms), kata krevetid nisujahuga, kasta klopitud munasse, kata panko kihiga.
Fritüüri (või prae) 180 °C juures kuni helepruunid.

Koostisosad: NISUjahu, maisitärklis, hüdrogeenitud palmiõli (sisaldab antioksüdanti SOJAletsitiin), modifitseeritud tapiokitärklis, sool, suhkur, kuivpärm.

Ei sisalda värvaineid, MSG'd ega säilitusaineid.

Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 1650kJ/390kcal
Rasv 8g
millest küllastunud rasvhapped 6g
Süsivesikud 70g
millest suhkur 1g
Valk 10g
Sool 0,8g
height 225
length 160
weight 0.200000
width 25
Sarnased tooted
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Tootekood: SH16394 ,   Laoseis: Tellimisel
3,25 €
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Tootekood: SH13015 ,   Laoseis: Tellimisel
4,98 €
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.

Tootekood: SS91042 ,   Laoseis: Tellimisel
12,71 €
Eestis kasvatatud, Eestis töödeldud, Eestis kuivatatud, Eestis jahvatatud.
Tootekood: PP176 ,   Laoseis: Tellimisel
23,38 €
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Tootekood: SH16157 ,   Laoseis: Tellimisel
2,80 €