Jahvatatud roheline kardemon.
Kasutamine: linnu-, veiseliha- ja kalaroad, pasteedid, marinaadid, riisi- ja kartuliroad, pudingud, küpsetised, kompotid, kissellid.
Kasutamine: linnu-, veiseliha- ja kalaroad, pasteedid, marinaadid, riisi- ja kartuliroad, pudingud, küpsetised, kompotid, kissellid.
height | 125 |
length | 65 |
weight | 0.150000 |
width | 65 |
Sarnased tooted
Pikad teravad tšillikaunad
Tootekood: PP000223
, Laoseis: Tellimisel
17,28 €
Must kardemon - põhiliselt soolaste toitude maitsestamiseks
Tootekood: SS1517/1
, Laoseis: Tellimisel
3,97 €
Peenelt purustatud must terapipar
Tootekood: H325805
, Laoseis: Tellimisel
26,64 €
Annab toidule pikantse maitse.
Tootekood: H337102
, Laoseis: Tellimisel
25,32 €
Tsitruselise maitse ja aroomiga lehed, kasutamine sarnaselt loorberiga.
Tootekood: PF00103
, Laoseis: Tellimisel
3,56 €