Pigem tärklist meenutav riisijahu sobib kasutamiseks paksendajana nii soolastes kui magusates roogades.
Samuti kasutatakse kleepuva riisi jahu Mochi pallide ja muude aasiapäraste magustoitudevalmistamisel.
Koostisosad: kleepuv riis, vesi.
Samuti kasutatakse kleepuva riisi jahu Mochi pallide ja muude aasiapäraste magustoitudevalmistamisel.
Koostisosad: kleepuv riis, vesi.
height | 40 |
length | 150 |
weight | 0.400000 |
width | 150 |
Sarnased tooted
Kasuta piima / koore asemel
Tootekood: SH8068
, Laoseis: Tellimisel
1,98 €
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Tootekood: SS91042
, Laoseis: Tellimisel
12,71 €
Vanka-Kawat orgaaniline kookosjahu on rikkaliku maitse ja lõhnaga. Kookospähkel (cocos copra) on kookospähkli kuivatatud viljaliha ja see on Aasia köögi oluline koostisosa, kuid seda saab kasutada ka magustoitudes, nagu koogid või küpsised.
Tootekood: VK5121
, Laoseis: Tellimisel
2,54 €
Eestis kasvatatud, Eestis töödeldud, Eestis kuivatatud, Eestis jahvatatud.
Tootekood: PP176
, Laoseis: Tellimisel
23,38 €
Panko paneerimisjahu (puru) - õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Tootekood: SH16159
, Laoseis: Tellimisel
2,54 €