Pigem tärklist meenutav riisijahu sobib kasutamiseks paksendajana nii soolastes kui magusates roogades.
Samuti kasutatakse kleepuva riisi jahu Mochi pallide ja muude aasiapäraste magustoitudevalmistamisel.
Koostisosad: kleepuv riis, vesi.
Samuti kasutatakse kleepuva riisi jahu Mochi pallide ja muude aasiapäraste magustoitudevalmistamisel.
Koostisosad: kleepuv riis, vesi.
height | 40 |
length | 150 |
weight | 0.400000 |
width | 150 |
Sarnased tooted
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Tootekood: SH16394
, Laoseis: Tellimisel
3,31 €
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Tootekood: SS91042
, Laoseis: Tellimisel
12,92 €
Tootekood: PP138/2
, Laoseis: Tellimisel
12,30 €
Panko paneerimisjahu (puru) - õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Tootekood: SH16159
, Laoseis: Tellimisel
2,58 €
Panko paneerimisjahu (puru) - õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Tootekood: SH16161
, Laoseis: Tellimisel
8,78 €