Pigem tärklist meenutav riisijahu sobib kasutamiseks paksendajana nii soolastes kui magusates roogades.
Samuti kasutatakse kleepuva riisi jahu Mochi pallide ja muude aasiapäraste magustoitudevalmistamisel.
Koostisosad: kleepuv riis, vesi.
Samuti kasutatakse kleepuva riisi jahu Mochi pallide ja muude aasiapäraste magustoitudevalmistamisel.
Koostisosad: kleepuv riis, vesi.
height | 40 |
length | 150 |
weight | 0.400000 |
width | 150 |
Sarnased tooted
Kasuta piima / koore asemel
Tootekood: SH8068
, Laoseis: Tellimisel
1,98 €
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Tootekood: SS91042
, Laoseis: Tellimisel
12,71 €
Eestis kasvatatud, Eestis töödeldud, Eestis kuivatatud, Eestis jahvatatud.
Tootekood: PP176
, Laoseis: Tellimisel
23,38 €
Tootekood: PP138/2
, Laoseis: Tellimisel
12,10 €
Panko paneerimisjahu (puru) - õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Tootekood: SH16161
, Laoseis: Tellimisel
8,64 €