Need on Mungoad, mis on kooritud ja poolitatud, moodustades kollase Mung Dali. Sellel Mung dalil on mahe maitse, pehme tekstuur ja see küpseb kiiresti. Kuna dal ei hoia oma kuju, kasutatakse seda suppides ja segudes, et anda maitset ja keha.
Sarnased tooted
Poolitatud kikerherned.
Tootekood: SS7107
, Laoseis: Tellimisel
11,18 €
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne.
Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned,
2. pese 3-4 korda,
3. jäta 5 tunniks vette likku,
4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit,
5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed.
Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned,
2. pese 3-4 korda,
3. jäta 5 tunniks vette likku,
4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit,
5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed.
Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Tootekood: SS7203
, Laoseis: Tellimisel
3,25 €
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
Tootekood: PP083
, Laoseis: Tellimisel
8,03 €
Väike toitev ja krõmpsuv seeme - sobilik salatitele, suppidele jpm.
Tootekood: PP086/6
, Laoseis: Tellimisel
7,63 €