Lisa pakendi sisu 100ml leigesse 35-37 kraadisesse vette, ära sega. Pärast 15 min. möödumist sega hoolikalt kuni pärmi täieliku lahustumiseni ja lisa lahus veini virdesse.
Piisab kuni 20-25l veini kääritamiseks.
Parim kääritamise temp. on 15 ja 30 kraadi vahel.
Piisab kuni 20-25l veini kääritamiseks.
Parim kääritamise temp. on 15 ja 30 kraadi vahel.
height | 100 |
length | 3 |
weight | 0.010000 |
width | 80 |
Sarnased tooted
Süsi on mõeldud vee ja alkoholi puhastuseks.
Tootekood: VA040
, Laoseis: Tellimisel
8,68 €
Tootekood: VA017
, Laoseis: Tellimisel
19,53 €
Kange alkoholi valmistamiseks
Tootekood: VA035
, Laoseis: Tellimisel
4,08 €