Lisa pakendi sisu 100ml leigesse 35-37 kraadisesse vette, ära sega. Pärast 15 min. möödumist sega hoolikalt kuni pärmi täieliku lahustumiseni ja lisa lahus veini virdesse.
Piisab kuni 20-25l veini kääritamiseks.
Parim kääritamise temp. on 15 ja 30 kraadi vahel.
Piisab kuni 20-25l veini kääritamiseks.
Parim kääritamise temp. on 15 ja 30 kraadi vahel.
height | 100 |
length | 3 |
weight | 0.010000 |
width | 80 |
Sarnased tooted
Pärm 4.5-22.5 liitri veini käivitamiseks.
Tootekood: VA002
, Laoseis: Tellimisel
4,17 €
Tootekood: VA017
, Laoseis: Tellimisel
19,22 €
Veini kangusemõõtja.
Tootekood: VA022
, Laoseis: Tellimisel
5,59 €
Kange alkoholi valmistamiseks
Tootekood: VA035
, Laoseis: Tellimisel
4,02 €