Lisa pakendi sisu 100ml leigesse 35-37 kraadisesse vette, ära sega. Pärast 15 min. möödumist sega hoolikalt kuni pärmi täieliku lahustumiseni ja lisa lahus veini virdesse.
Piisab kuni 20-25l veini kääritamiseks.
Parim kääritamise temp. on 15 ja 30 kraadi vahel.
Piisab kuni 20-25l veini kääritamiseks.
Parim kääritamise temp. on 15 ja 30 kraadi vahel.
height | 100 |
length | 3 |
weight | 0.010000 |
width | 80 |
Sarnased tooted
Veinikääritamise toru ehk vesilukk.
Tootekood: VA011
, Laoseis: Tellimisel
1,98 €
Suhkrusisalduse mõõtmiseks veinis.
Tootekood: VA013
, Laoseis: Tellimisel
7,02 €
Tootekood: VA017
, Laoseis: Tellimisel
19,22 €
Tootekood: VA032
, Laoseis: Tellimisel
2,19 €