P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Koostis: eelküpsetatud valge maisijahu. Võib sisaldada soja. Harina PAN-i kasutatakse "masa de arepa" nime all tuntud maisijahu taigna valmistamiseks, mida kasutatakse Venezuela ja Colombia roogades, nagu arepas, hallacas või bollos. Sobib gluteeni- ja pähklivaba dieedi jaoks.
Toitumisalane teave 100g kohta:
Energia 1514kJ / 357kcal,
rasvad 2g,
millest küllastunud rasvhapped 0,3g,
süsivesikud 75,5g,
millest suhkrud 0,9g,
kiudained 3g,
valk 7,8g,
sool 0g.
Koostis: eelküpsetatud valge maisijahu. Võib sisaldada soja. Harina PAN-i kasutatakse "masa de arepa" nime all tuntud maisijahu taigna valmistamiseks, mida kasutatakse Venezuela ja Colombia roogades, nagu arepas, hallacas või bollos. Sobib gluteeni- ja pähklivaba dieedi jaoks.
Toitumisalane teave 100g kohta:
Energia 1514kJ / 357kcal,
rasvad 2g,
millest küllastunud rasvhapped 0,3g,
süsivesikud 75,5g,
millest suhkrud 0,9g,
kiudained 3g,
valk 7,8g,
sool 0g.
weight | 1.000000 |
Sarnased tooted
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Tootekood: SS91042
, Laoseis: Tellimisel
12,71 €
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Tootekood: SH13250
, Laoseis: Tellimisel
2,34 €
Tootekood: PP138/2
, Laoseis: Tellimisel
12,10 €
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Tootekood: SH16157
, Laoseis: Tellimisel
2,80 €
Panko paneerimisjahu (puru) - õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Tootekood: SH16159
, Laoseis: Tellimisel
2,54 €