Taimne zeleeriv aine, mida kasutatakse eriti puuviljapõhiste keediste, paksude kastmete, püreede jms valmistamisel.
Annab piimatoodetes kuumutatuna želee. Lõikamiskindlad marmelaadid, desserdikastmed, marja- ja puuviljapüreed, tarretatud piimadesserdid, vähem želeeritud täidised, dieettooted, magus karamellikaste jms.
Soovituslik doseering: 0,5-1,5% (0,3 - 0,5g / kg; 4-5g / l)
Kasutamine: segage eelnevalt suhkru või mõne muu pulbrilise koostisosaga vahekorras 3 kuni 5 korda koostisosa kaalust; lahustage segu vedelikku raputades ja segades, et vältida tükki minemist. Täielik lahustumine toimub 15 min pärast (lahustamist soodustab kuumem temperatuur ja lahustumine on täielik 80 / 85ºC juures).
Koostisosad: amiiditud pektiin E440ii, sahharoos.
Annab piimatoodetes kuumutatuna želee. Lõikamiskindlad marmelaadid, desserdikastmed, marja- ja puuviljapüreed, tarretatud piimadesserdid, vähem želeeritud täidised, dieettooted, magus karamellikaste jms.
Soovituslik doseering: 0,5-1,5% (0,3 - 0,5g / kg; 4-5g / l)
Kasutamine: segage eelnevalt suhkru või mõne muu pulbrilise koostisosaga vahekorras 3 kuni 5 korda koostisosa kaalust; lahustage segu vedelikku raputades ja segades, et vältida tükki minemist. Täielik lahustumine toimub 15 min pärast (lahustamist soodustab kuumem temperatuur ja lahustumine on täielik 80 / 85ºC juures).
Koostisosad: amiiditud pektiin E440ii, sahharoos.
height | 200 |
length | 100 |
weight | 1 |
width | 100 |
Sarnased tooted
Lihatoodetes-, konservides säilitusaineks ja liha punase värvuse säilitajaks.
Tootekood: TOI03/5
, Laoseis: Tellimisel
4,27 €
Kaltsiumkloriidi ühend E509
Tootekood: BG38548
, Laoseis: Tellimisel
29,38 €
Taimne tarrendaja.
Tootekood: BG37872
, Laoseis: Tellimisel
67,35 €
Agar agar on punastest vetikatest ekstraheeritud looduslik taimne tarretusaine, mida kasutatakse želatiini asendajana (geelistav aine E406).
Želatiiniasendaja kondiitritoodetes, maiustustes ja dessertides.
Agar-agari lahus tuleb kõigepealt keema ajada, želee on kasutusvalmis jahtununa. Doseering: 5-40 g/kg
Želatiiniasendaja kondiitritoodetes, maiustustes ja dessertides.
Agar-agari lahus tuleb kõigepealt keema ajada, želee on kasutusvalmis jahtununa. Doseering: 5-40 g/kg
Tootekood: PP130/3
, Laoseis: Tellimisel
24,81 €
Naturaalne tselluloosist emulgaator efektsete toitude valmistamiseks.
Tootekood: BG058
, Laoseis: Tellimisel
48,95 €