Taimne zeleeriv aine, mida kasutatakse eriti puuviljapõhiste keediste, paksude kastmete, püreede jms valmistamisel.
Annab piimatoodetes kuumutatuna želee. Lõikamiskindlad marmelaadid, desserdikastmed, marja- ja puuviljapüreed, tarretatud piimadesserdid, vähem želeeritud täidised, dieettooted, magus karamellikaste jms.
Soovituslik doseering: 0,5-1,5% (0,3 - 0,5g / kg; 4-5g / l)
Kasutamine: segage eelnevalt suhkru või mõne muu pulbrilise koostisosaga vahekorras 3 kuni 5 korda koostisosa kaalust; lahustage segu vedelikku raputades ja segades, et vältida tükki minemist. Täielik lahustumine toimub 15 min pärast (lahustamist soodustab kuumem temperatuur ja lahustumine on täielik 80 / 85ºC juures).
Koostisosad: amiiditud pektiin E440ii, sahharoos.
Annab piimatoodetes kuumutatuna želee. Lõikamiskindlad marmelaadid, desserdikastmed, marja- ja puuviljapüreed, tarretatud piimadesserdid, vähem želeeritud täidised, dieettooted, magus karamellikaste jms.
Soovituslik doseering: 0,5-1,5% (0,3 - 0,5g / kg; 4-5g / l)
Kasutamine: segage eelnevalt suhkru või mõne muu pulbrilise koostisosaga vahekorras 3 kuni 5 korda koostisosa kaalust; lahustage segu vedelikku raputades ja segades, et vältida tükki minemist. Täielik lahustumine toimub 15 min pärast (lahustamist soodustab kuumem temperatuur ja lahustumine on täielik 80 / 85ºC juures).
Koostisosad: amiiditud pektiin E440ii, sahharoos.
height | 200 |
length | 100 |
weight | 1 |
width | 100 |
Sarnased tooted
Lihatoodetes-, konservides säilitusaineks ja liha punase värvuse säilitajaks.
Tootekood: TOI03
, Laoseis: Tellimisel
35,58 €
Taimne tarrendaja.
Tootekood: BG37872
, Laoseis: Tellimisel
67,35 €
Paksendaja: naatriumalginaat (E401).
Tootekood: BG114
, Laoseis: Tellimisel
84,84 €
Tarrendaine / paksendaja
Tootekood: SH16112
, Laoseis: Tellimisel
3,25 €
Zeleeriv aine
Tootekood: PP325/1
, Laoseis: Tellimisel
3,36 €