Alginaadi reaktsiooni võimaldav koostisaine (sfäärilisuse saavutamiseks, molekulaarköögi aluseks).
Optimaalseks kasutamiseks segage kloriid mineraalveega, et vannitada alginaadiga valmistatud preparaati.
Võib kasutada igat tüüpi vesivedelikega, see ei ole kuumakindel ja ei ole külmutatav.
Seda kasutatakse alati koos alginaadiga.
Saate seda toodet kasutada otseste või ümberpööratud sfääriliste kujundite väljatöötamiseks.
Koostisosad: naatriumkloriid
See on kaltsiumisool, mida traditsiooniliselt kasutatakse toiduainetööstuses näiteks juustu tootmiseks. Kaltsiumi olemasolu on kohustuslik, et tekitada reaktsioon algiiniga, mis vastutab sferifikatsiooni eest.
Allergeenid: ilma allergeenideta
Annustamine: 8-10g/kg (sega külmalt).
Hoida jahedas ja kuivas.
Omadused: Toiteväärtusi ei pea andma
Optimaalseks kasutamiseks segage kloriid mineraalveega, et vannitada alginaadiga valmistatud preparaati.
Võib kasutada igat tüüpi vesivedelikega, see ei ole kuumakindel ja ei ole külmutatav.
Seda kasutatakse alati koos alginaadiga.
Saate seda toodet kasutada otseste või ümberpööratud sfääriliste kujundite väljatöötamiseks.
Koostisosad: naatriumkloriid
See on kaltsiumisool, mida traditsiooniliselt kasutatakse toiduainetööstuses näiteks juustu tootmiseks. Kaltsiumi olemasolu on kohustuslik, et tekitada reaktsioon algiiniga, mis vastutab sferifikatsiooni eest.
Allergeenid: ilma allergeenideta
Annustamine: 8-10g/kg (sega külmalt).
Hoida jahedas ja kuivas.
Omadused: Toiteväärtusi ei pea andma
| weight | 0.750 |
Sarnased tooted
Fermenteerimise käigus toodetud paksendaja ja stabiliseerija.
Tootekood: GE4203/1
, Laoseis: Tellimisel
1,50 €
Lihatoodetes-, konservides säilitusaineks ja liha punase värvuse säilitajaks.
Tootekood: TOI03
, Laoseis: Tellimisel
36,17 €
Tootekood: RIS51675
, Laoseis: Tellimisel
57,87 €
Taimne tarrendaja.
Tootekood: BG37872
, Laoseis: Tellimisel
68,46 €
Paksendaja: naatriumalginaat (E401).
Tootekood: BG114
, Laoseis: Tellimisel
86,23 €