Alginaadi reaktsiooni võimaldav koostisaine (sfäärilisuse saavutamiseks, molekulaarköögi aluseks).
Optimaalseks kasutamiseks segage kloriid mineraalveega, et vannitada alginaadiga valmistatud preparaati.
Võib kasutada igat tüüpi vesivedelikega, see ei ole kuumakindel ja ei ole külmutatav.
Seda kasutatakse alati koos alginaadiga.
Saate seda toodet kasutada otseste või ümberpööratud sfääriliste kujundite väljatöötamiseks.
Koostisosad: naatriumkloriid
See on kaltsiumisool, mida traditsiooniliselt kasutatakse toiduainetööstuses näiteks juustu tootmiseks. Kaltsiumi olemasolu on kohustuslik, et tekitada reaktsioon algiiniga, mis vastutab sferifikatsiooni eest.
Allergeenid: ilma allergeenideta
Annustamine: 8-10g/kg (sega külmalt).
Hoida jahedas ja kuivas.
Omadused: Toiteväärtusi ei pea andma
Optimaalseks kasutamiseks segage kloriid mineraalveega, et vannitada alginaadiga valmistatud preparaati.
Võib kasutada igat tüüpi vesivedelikega, see ei ole kuumakindel ja ei ole külmutatav.
Seda kasutatakse alati koos alginaadiga.
Saate seda toodet kasutada otseste või ümberpööratud sfääriliste kujundite väljatöötamiseks.
Koostisosad: naatriumkloriid
See on kaltsiumisool, mida traditsiooniliselt kasutatakse toiduainetööstuses näiteks juustu tootmiseks. Kaltsiumi olemasolu on kohustuslik, et tekitada reaktsioon algiiniga, mis vastutab sferifikatsiooni eest.
Allergeenid: ilma allergeenideta
Annustamine: 8-10g/kg (sega külmalt).
Hoida jahedas ja kuivas.
Omadused: Toiteväärtusi ei pea andma
weight | 0.750 |
Sarnased tooted
Lihatoodetes-, konservides säilitusaineks ja liha punase värvuse säilitajaks.
Tootekood: TOI03
, Laoseis: Tellimisel
35,58 €
Lihatoodetes-, konservides säilitusaineks ja liha punase värvuse säilitajaks.
Tootekood: TOI03/5
, Laoseis: Tellimisel
4,27 €
Agar agar on punastest vetikatest ekstraheeritud looduslik taimne tarretusaine, mida kasutatakse želatiini asendajana (geelistav aine E406).
Želatiiniasendaja kondiitritoodetes, maiustustes ja dessertides.
Agar-agari lahus tuleb kõigepealt keema ajada, želee on kasutusvalmis jahtununa. Doseering: 5-40 g/kg
Želatiiniasendaja kondiitritoodetes, maiustustes ja dessertides.
Agar-agari lahus tuleb kõigepealt keema ajada, želee on kasutusvalmis jahtununa. Doseering: 5-40 g/kg
Tootekood: PP130/3
, Laoseis: Tellimisel
24,81 €
Paksendaja: naatriumalginaat (E401).
Tootekood: BG114
, Laoseis: Tellimisel
84,84 €
Naturaalne tselluloosist emulgaator efektsete toitude valmistamiseks.
Tootekood: BG058
, Laoseis: Tellimisel
48,95 €