Nitritsoola kasutatakse lihatoodetes, konservides, vorstides säilitusainena ja liha punase värvuse säilitajana.
Nitrit hoiab ära liiga kiire oksüdeerumise ning ohtlike mikroobide paljunemise.
Koostisosad: NACL, naatriumnitrit E250 (0,5-0,6%), paakumisvastane aine E535, E500.
Nitrit hoiab ära liiga kiire oksüdeerumise ning ohtlike mikroobide paljunemise.
Koostisosad: NACL, naatriumnitrit E250 (0,5-0,6%), paakumisvastane aine E535, E500.
weight | 25.000000 |
Sarnased tooted
Fermenteerimise käigus toodetud paksendaja ja stabiliseerija.
Tootekood: GE4203/1
, Laoseis: Tellimisel
1,47 €
Tootekood: RIS51675
, Laoseis: Tellimisel
56,93 €
Kaltsiumkloriidi ühend E509
Tootekood: BG38548
, Laoseis: Tellimisel
29,38 €
Tarrendaine / paksendaja
Tootekood: SH16112
, Laoseis: Tellimisel
3,25 €
Zeleeriv aine
Tootekood: PP325/1
, Laoseis: Tellimisel
3,36 €