Nitritsoola kasutatakse lihatoodetes, konservides, vorstides säilitusainena ja liha punase värvuse säilitajana.
Nitrit hoiab ära liiga kiire oksüdeerumise ning ohtlike mikroobide paljunemise.
Koostisosad: NACL, naatriumnitrit E250 (0,5-0,6%), paakumisvastane aine E535, E500.
Nitrit hoiab ära liiga kiire oksüdeerumise ning ohtlike mikroobide paljunemise.
Koostisosad: NACL, naatriumnitrit E250 (0,5-0,6%), paakumisvastane aine E535, E500.
| weight | 25.000000 |
Sarnased tooted
Fermenteerimise käigus toodetud paksendaja ja stabiliseerija.
Tootekood: GE4203/1
, Laoseis: Tellimisel
1,50 €
Tootekood: RIS51675
, Laoseis: Tellimisel
57,87 €
Kaltsiumkloriidi ühend E509
Tootekood: BG38548
, Laoseis: Tellimisel
29,86 €
Agar agar on punastest vetikatest ekstraheeritud looduslik taimne tarretusaine, mida kasutatakse želatiini asendajana (geelistav aine E406).
Želatiiniasendaja kondiitritoodetes, maiustustes ja dessertides.
Agar-agari lahus tuleb kõigepealt keema ajada, želee on kasutusvalmis jahtununa. Doseering: 5-40 g/kg
Želatiiniasendaja kondiitritoodetes, maiustustes ja dessertides.
Agar-agari lahus tuleb kõigepealt keema ajada, želee on kasutusvalmis jahtununa. Doseering: 5-40 g/kg
Tootekood: PP130/3
, Laoseis: Tellimisel
25,21 €
Paksendaja: naatriumalginaat (E401).
Tootekood: BG114
, Laoseis: Tellimisel
86,23 €