Naturaalne tselluloosist emulgaator. Kasutatakse tugevamate vahtude ja kuumade geelide valmistamisel, mis jahtudes (kuumutades taheneb!) sulavad.
Annab võimaluse tekitada toidule omanäolisi efekte (näiteks lõigatavad šokolaadipallid kus on sees soe sulanud šokolaad, kuum jäätis mis jahtudes sulab jmt).
Zeleeriv toime avaldub temperatuuril 60-65 C+.
Õhulise tekstuuri tekitamiseks: 15g/l (kuumas)
Paksendav efekt: 20g/l (külmas)
Zeleeriv efekt: 20g/l (kuumas)
Kleepuv efekt: 30g/l (kuumas) Jahtudes toime kaob.
Koostisosad: metüültselluloos E461.
Eritellimustoode, täpsem info: pipar@pipar.ee
Annab võimaluse tekitada toidule omanäolisi efekte (näiteks lõigatavad šokolaadipallid kus on sees soe sulanud šokolaad, kuum jäätis mis jahtudes sulab jmt).
Zeleeriv toime avaldub temperatuuril 60-65 C+.
Õhulise tekstuuri tekitamiseks: 15g/l (kuumas)
Paksendav efekt: 20g/l (külmas)
Zeleeriv efekt: 20g/l (kuumas)
Kleepuv efekt: 30g/l (kuumas) Jahtudes toime kaob.
Koostisosad: metüültselluloos E461.
Eritellimustoode, täpsem info: pipar@pipar.ee
weight | 0.300000 |
Sarnased tooted
Fermenteerimise käigus toodetud paksendaja ja stabiliseerija.
Tootekood: GE4203/1
, Laoseis: Tellimisel
1,50 €
Lihatoodetes-, konservides säilitusaineks ja liha punase värvuse säilitajaks.
Tootekood: TOI03
, Laoseis: Tellimisel
36,17 €
Tootekood: RIS51675
, Laoseis: Tellimisel
57,87 €
Taimne tarrendaja.
Tootekood: BG37872
, Laoseis: Tellimisel
68,46 €
Agar agar on punastest vetikatest ekstraheeritud looduslik taimne tarretusaine, mida kasutatakse želatiini asendajana (geelistav aine E406).
Želatiiniasendaja kondiitritoodetes, maiustustes ja dessertides.
Agar-agari lahus tuleb kõigepealt keema ajada, želee on kasutusvalmis jahtununa. Doseering: 5-40 g/kg
Želatiiniasendaja kondiitritoodetes, maiustustes ja dessertides.
Agar-agari lahus tuleb kõigepealt keema ajada, želee on kasutusvalmis jahtununa. Doseering: 5-40 g/kg
Tootekood: PP130/3
, Laoseis: Tellimisel
25,21 €