Tootegrupid

Pektiin (325NH95), 30g

Laoseis: Tellimisel
Hind:
3,36 €
Taimne zeleeriv aine, mida kasutatakse eriti puuviljapõhiste keediste, paksude kastmete, püreede jms valmistamisel.
Annab piimatoodetes kuumutatuna želee. Lõikamiskindlad marmelaadid, desserdikastmed, marja- ja puuviljapüreed, tarretatud piimadesserdid, vähem želeeritud täidised, dieettooted, magus karamellikaste jms.

Soovituslik doseering: 0,5-1,5% (0,3 - 0,5g / kg; 4-5g / l)

Kasutamine: segage eelnevalt suhkru või mõne muu pulbrilise koostisosaga vahekorras 3 kuni 5 korda koostisosa kaalust; lahustage segu vedelikku raputades ja segades, et vältida tükki minemist. Täielik lahustumine toimub 15 min pärast (lahustamist soodustab kuumem temperatuur ja lahustumine on täielik 80 / 85ºC juures).

Koostisosad: amiiditud pektiin E440ii, sahharoos.
height 80
length 100
weight 0.030000
width 30
Sarnased tooted
Lihatoodetes-, konservides säilitusaineks ja liha punase värvuse säilitajaks.
Tootekood: TOI03 ,   Laoseis: Tellimisel
35,58 €
Agar agar on punastest vetikatest ekstraheeritud looduslik taimne tarretusaine, mida kasutatakse želatiini asendajana (geelistav aine E406).
Želatiiniasendaja kondiitritoodetes, maiustustes ja dessertides.
Agar-agari lahus tuleb kõigepealt keema ajada, želee on kasutusvalmis jahtununa. Doseering: 5-40 g/kg
Tootekood: PP130/3 ,   Laoseis: Tellimisel
24,81 €
Paksendaja: naatriumalginaat (E401).
Tootekood: BG114 ,   Laoseis: Tellimisel
84,84 €
Tarrendaine / paksendaja
Tootekood: SH16112 ,   Laoseis: Tellimisel
3,25 €
Zeleeriv aine
Tootekood: PP325 ,   Laoseis: Tellimisel
87,94 €