Taimne zeleeriv aine, mida kasutatakse eriti puuviljapõhiste keediste, paksude kastmete, püreede jms valmistamisel.
Annab piimatoodetes kuumutatuna želee. Lõikamiskindlad marmelaadid, desserdikastmed, marja- ja puuviljapüreed, tarretatud piimadesserdid, vähem želeeritud täidised, dieettooted, magus karamellikaste jms.
Soovituslik doseering: 0,5-1,5% (0,3 - 0,5g / kg; 4-5g / l)
Kasutamine: segage eelnevalt suhkru või mõne muu pulbrilise koostisosaga vahekorras 3 kuni 5 korda koostisosa kaalust; lahustage segu vedelikku raputades ja segades, et vältida tükki minemist. Täielik lahustumine toimub 15 min pärast (lahustamist soodustab kuumem temperatuur ja lahustumine on täielik 80 / 85ºC juures).
Koostisosad: amiiditud pektiin E440ii, sahharoos.
Annab piimatoodetes kuumutatuna želee. Lõikamiskindlad marmelaadid, desserdikastmed, marja- ja puuviljapüreed, tarretatud piimadesserdid, vähem želeeritud täidised, dieettooted, magus karamellikaste jms.
Soovituslik doseering: 0,5-1,5% (0,3 - 0,5g / kg; 4-5g / l)
Kasutamine: segage eelnevalt suhkru või mõne muu pulbrilise koostisosaga vahekorras 3 kuni 5 korda koostisosa kaalust; lahustage segu vedelikku raputades ja segades, et vältida tükki minemist. Täielik lahustumine toimub 15 min pärast (lahustamist soodustab kuumem temperatuur ja lahustumine on täielik 80 / 85ºC juures).
Koostisosad: amiiditud pektiin E440ii, sahharoos.
height | 80 |
length | 100 |
weight | 0.030000 |
width | 30 |
Sarnased tooted
Fermenteerimise käigus toodetud paksendaja ja stabiliseerija.
Tootekood: GE4203/1
, Laoseis: Tellimisel
1,47 €
Lihatoodetes-, konservides säilitusaineks ja liha punase värvuse säilitajaks.
Tootekood: TOI03
, Laoseis: Tellimisel
35,58 €
Lihatoodetes-, konservides säilitusaineks ja liha punase värvuse säilitajaks.
Tootekood: TOI03/5
, Laoseis: Tellimisel
4,27 €
Kaltsiumkloriidi ühend E509
Tootekood: BG38548
, Laoseis: Tellimisel
29,38 €
Tarrendaine / paksendaja
Tootekood: SH16112
, Laoseis: Tellimisel
3,25 €